изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:00 EET
”Мистър България” в ареста, събирал пари от проститутки за Хамстера    
Ред и сигурностНосителят на титлите "Мистър България" за 2003 г. и "Модел с най-красива физика в света" през 2005 г. Мирослав Йончев е единият от двамата задържани с Антон Петров-Хамстера, съобщиха от прокуратурата. По данни на МВР Йончев е събирал пари, заработени от проституция и ги е предавал на Хамстера.


Антон Петров бе задържан снощи в ГДБОП при спецоперация по разследване на Националната следствена служба срещу престъпна група за склоняване към проституция.

В ареста за 24 часа са прибрани и 29-годишният Мирослав Йончев, който е съдружник в модната агенция "My Agency" и 26-годишният служител в охранителна фирма Цветко Цветков, който е криминално проявен.
Разпитани като свидетели пък са две жени и един мъж от модната агенция, които са спрени за проверка на летище "София" вчера на обяд, непосредствено преди полет за чужбина.

Говорителят на Софийската градска прокуратура Румяна Арнаудова съобщи пред журналисти, че е повдигнато обвинение на Антон Петров -Хамстера за ръководене на престъпна група за трафик на хора и склоняване към проституция, предаде БТА.

Обвинения са повдигнати и на Йончев и Цветков. Те са склонявали към проституция жени на територията на България, предаде БГНЕС.

Арнаудова обаче отказа да уточни дали модната агенция е използвана като "параван" на престъпната група.
Досъдебното производство е образувано през 2010 г. от Софийската градска прокуратура. Заради това СГП, а не Специализираната прокуратура е компетентна по случая, посочи говорителят.

Хамстера, Йончев и Цветков ще останат в ареста за 72 часа, след което държавното обвинение ще поиска налагане на постоянни мерки "задържане под стража" и на тримата.

В началото на юни при операция срещу организирана престъпна група за склоняване към проституция, трафик на жени, изпиране на пари и други престъпления бе задържан и Димитър Митров - Митко Полицая.
Името му нашумя след операция "Октопод", при която бяха ударени освен офисите на задържаните седем души начело с Алексей Петров, също и над 20 стриптийз заведения и секс клубове.
Митко Полицая е отчитал оборота от секс услугите на Антон Петров-Хамстера, парите стигали до Алексей Петров.  http://dnes.dir.bg

Мистър България се разпада?

Наталия Гуркова била бижуто на Алексей Петров

Избраха Диамантена кралица в клуб DiamonD

Новата Playmate 2009 се разголи и падна жестоко

Нова Златка стана Playmate of the Year

ХОЛАНДКАТА ВИВИЯН АН ХИЛ СТАНА СВЕТОВНА ШАМПИОНКА ПО ФИТНЕС И БОДИБИЛДИНГ В БАЛЧИК

БГ моделът с най-перфектно тяло в света се съблече

МИСТЪР БЪЛГАРИЯ ЩЕ ДЕФИЛИРА ПРЕД 1 МИЛИАРД ЗРИТЕЛИ

 


Сходни връзки

”Мистър България” в ареста, събирал пари от проститутки за Хамстера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди