изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:45 EEST
РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ С ПЪРВИТЕ В СВЕТА LED ФРАКОВЕ    
Любопитно След като в началото на месец юни Румънеца и Енчев реализираха безпрецедентен за България клубен промо тур на актуалния си сингъл "Пак на море" /колаборация с легендарния TURBO B от популярната през 90-те години денс формация SNAP!/ и обиколиха в рамките на 3 дни над 20 нощни клуба в София, Пловдив и Варна, сега момчетата от най-популярното хип хоп дуо са готови със следващата си провокация – високо технологични фракове с инкорпорирана в тях LED технология.

 Сценичният дебют на уникалните по рода си костюми бе преди броени дни в популярен нощен клуб, а медийния -  миналата седмица в "Шоуто на Слави".

„Работата по тези костюми продължи повече от шест месеца. Идеята за тях се роди преди няколко години, но тогава нито един български дизайнер не се нае да ги изработи. Някак от само себе си, тази концепция изкристализира отново в началото на отминалата зима, и след доста срещи с различни модни експерти и дизайнери, най-накрая открихме съмишленици и партньори за реализирането на тези LED костюми. Използвам възможността да благодаря на мацките, които ги създадоха – Михаела и Катя”, разкрива Енчев.

„Много наши колеги от световния шоу бизнес в момента концертират и използват супер яките възможности, които предоставя LED – Kanye West, Usher и т. н. Никой от тях обаче не беше използвал технологията за изработка на фрак. Поради тази причина имаме претенциите да сме първите пичове в света с LED фракове”, ентусиазирано обяснява Румънеца.

Преди броени дни Румънеца и Енчев приключиха със снимките на видеоклипа към актуалния сингъл "Пак на море", в който „специална роля” имат и новите LED фракове на изпълнителите. Официалния видеоклип към „ новия 100 % хит” на артистите се очаква да дебютира в българския телевизионен ефир до края на юни. Към настоящия момент песента се радва на засилен интерес от българските радиостанции и е абсолютен хит в сайтове за видеосподеляне. НДТ

 


Сходни връзки

РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ С ПЪРВИТЕ В СВЕТА LED ФРАКОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди