изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:28 EEST
Клубна Мода    
Любопитно

Аксесоарите - парти сензация и през 2012

Лятото дойде. Не беше изненада! Дълго жадувахме за горещия пясък, сексапилните монокини и най-вече бляскавия нощен живот, изобилието от дизайнерски клубове и разтърсващи гост диджеи. И най-вече за спомените, които ще ни стоплят през цялата следваща сурова зима и ще ни преследват във фейсбук галериите на досетливи приятели.



Въпросът е - подготвени ли сме?! Отворени ли сме за нови приятели, нови места и нови теми, които да трансформират ежегодното оплакване от претъпканите курорти, високите цени, некачествения ... махмурлук или пък разочарованието от несполучлива забивка - в неповторимо изживяване?! ВИНАГИ!!! А последните тенденции в модата на аксесоарите могат само да ни издигнат на следващото ниво по скалата на маниакалните летни парти маратони!

Темата тази година - вLEDеняване!

Колкото и да ми е неприятно да съм в редиците на мейнстрийма, тази година там ще е купонът! Световните тенденции в клубните аксесоари определено ще имат "заряда" (не повече от три волта) да превърнат едно рутинно излизане в история, която разказваме ... и показваме на следващото събиране с приятели. Доста смело изказване от моя страна, имайки предвид, че ние българите сме разглезени в това отношение - новатори по природа, плагиати по принуда и предприемачи по душа до лятото често вече сме притръпнали към аксесорите, които правят едно парти неповторимо. Цеце очила, парти свирки, хартиени корони, дяволски рогца и розови крила ... ИЗТЪРКАНО И СКУЧНО

Тази година фестивалният лозунг гласи "Go LED"! Залива ни диодна вълна и ако не ви се нрави да се давите в стереотипи и аутсайдерска ортодоксална срамежливост - това е вашата година, вашият шанс да бъдете ефектни, шикозни, различни, екстравагантни и преди всичко Бляскави и Сензационни.

Пресен продукт от мегафабриките на братята китаи, мегахит за 2012 в USA и UK, мега парти взривател на сцената на DJ икони като Феде ле Гранд и Дейвид Гета "светулките" са вече тук. Протест срещу моногамността на клубното преживяване светещите парти пръчки безспорно ще ви откроят в тълпата. От опит - седем цвята, седем програми, седем различни индивидуалности. Седем начина да изразим своята креативност и уникалност и в Същото време да се потопим в колективната еуфория. Интеграция е модерна дума - няма по-добър начин да се интегрираме в извора на клубни удоволствия от ритмичното поклащане на парти "светулките". Превърнали се в талисман на нощния живот на US континента, високо вдигнатите LED пръчки започват да сближават и Черноморските туристи. Заподозряните вече са забелязани на северния бряг, а скоро и на южния, където срещу десет лева може да се сдобиете и вие с този белег на незабравимата плажна емоция. Не оставайте в кулоарите на плажния фест, излезте на сцената с високо вдигнати ярки диоди и бъдете актуални и  модерно уникални (оксиморонът в този случай е верен:) И още едно основно предимство - аксесоарът не е еднодневка като своите съименници, веднъж завърнали се в сивата градска среда, можете да го подарите на наследника си, любимата си племенница, да замените традиционното лакомство на следващия рожден ден или пък ... Просто да продължите да осветявате урбанистичния пейзаж!

Цветната диодна феерия не свършва дотук! Дори небезизвестният Kryoman - превърналият се в икона на парти културата робот, който предлага на своите LED екрани, множество вградени 100 MW лазери и специална пиротехническа система  милиони ефектни комбинации и всеки път различно и уникално светлинно шоу, тази година гостува в на Solar Summer Festival в Слънчев бряг (http://www.youtube.com/watch?v=loLkzd_l5CQ).

Подкрепете неговата кауза - да разчупим задръжките и статуквото и да се забавляваме ЗАЕДНО и като за последно. вLEDенете се!

Ако все пак "светулките" ви се сторят недостатъчни, на сергиите можете да намерите милиони вариации на LED вълната - гривни, колиета, шапки, обеци, балони ... Моля извинете пристастието на автора, но аз отдавам значение на размера и вече избрах да заблестя с още опакованата си "светукла" в ярко червено! Надявам се и вие да не останете незабелязани и да окупирате погледите в както се очертава цветната феерична палитра на купонджийските месеци, при това в рамките и на най-тънкия бюджет! На лов за емоции братя и сестри отпускари!

Предупреждение: Моля бъдете предпазливи и избягвайте използването на всички изброени аксесоари едновременно! Наблюдаваният страничен ефект се изразява в срив на вашата гордост и самочувствие, предвид фейсбук  манията и в България. :)


 

 


Сходни връзки

Клубна Мода | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди