изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:10 EEST
БОК ПРЕДСТАВИ ЕКИПИТЕ НА "МИЗУНО" ЗА ЛОНДОН    
Спорт

Българският олимпийски комитет (БОК) представи спортните облекла на делегацията на страната за Игрите в Лондон. Екипите са решени в цветовете на националния трикольор и са произведени от световно известната японска компания "Мизуно", прочута с перфектно качество на материалите и изработката на своите продукти.



Това е първия случай, когато БОК подписва договор за спонсорство с въпросната фирма, която от години е сред лидерите на пазара за спортна екипировка. Контрактът е реализиран благодарение сътрудничеството между олимпийските комитети на България и Япония. Всеки един от нашите олимпийци ще получи комплект, включващ маратонки, няколко фланелки, къси панталонки, спортни гащета, шапка, анцунг, джапанки и екип за бягане, раничка, голям сак и други.

На представянето днес присъства посланикът на Япония негово превъзходителство Макото Ито, заместник министърът на физическото възпитание и спорта Лазар Каменов, генералният секретар на БОК Белчо Горанов, представителят на концерна за Европа Стюърт Дейл, Тереза Маринова, Мария Гроздева и други. През годините компанията "Мизуно" е спонсорирала легендарните спортисти Карл Луис, Иван Лендъл, Ник Фалдо и др. Днес бяха показани само спортните екипи на българските спортисти. Официалните облекла на делегацията ни за Олимпиадата в Лондон ще бъдат изработени от "Агресия" и ще бъдат представени на 11 юли.

 


Сходни връзки

БОК ПРЕДСТАВИ ЕКИПИТЕ НА "МИЗУНО" ЗА ЛОНДОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди