изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:56 EEST
КАЛИАКРА ПРИБИРА ФУТБОЛИСТИ ОТ ПОМОРИЕ    
СпортФутболистите на Калиакра започнаха вчера предсезонната си подготовка. За първото занимание на изпадналия от "А" група каварненски отбор се очакваха трима състезатели от Черноморец (Поморие). Това са крилото Мирослав Радев, дефанзивният халф Ростислав Янков и вратарят Християн Славов.

 След изпадането на родното Каляри от първия ешелон ръководството на клуба иска да обнови отбора и се е насочило към млади и перспективни играчи. Радев и Янков са съответно на 20 и 21 години, възпитаници на бургаските Черноморец и Нефтохимик, като Мирослав Радев е бивш национал. 21-годишният Християн Славов също е продукт на бургаската школа. Той е юноша на Нефтохимик, но има и шест месеца като резервен вратар на Лудогорец (Разград).  

От президента на Калиакра Венцислав Василев научихме, че уговорената за 3 юли контрола със състава на Шумен е пропаднала. От щаба на шуменци са информирали, че отказват проверката, тъй като имат организационни проблеми. При това положение първият мач от лятната подготовка на каварненци ще е на 6 юли във Варна с Черно море. Два дни след това отборът заминава на лагер в Банско, където ще участва в четиристранния турнир "Пири къп". На 9 юли избраниците на Радостин Трифонов ще премерят сили с Ботев (Враца), на следващия ден ще играят със  Светкавица (Търговище), а на 12 юли - с малтийския Балзан Йотс, който през следващия сезон ще бъде воден от бившия футболист и треньор на Локомотив (София) Данило Дончич. На 14 юли е четвъртият двубой на каварненци по време на лагера в Банско -  с Пирин (Разлог). Третият етап от предсезонната подготовка на тима ще бъде при домашни условия, като са уговорени още четири контроли - на 24 юли с Черноморец (Бургас), на 28 юли с Добруджа, на 31 юли със Спартак (Варна) и на 4 август с Несебър.  

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ПРИБИРА ФУТБОЛИСТИ ОТ ПОМОРИЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КАЛИАКРА ПРИБИРА ФУТБОЛИСТИ ОТ ПОМОРИЕ
Автор: Anonymous да 2012-07-12 @ 11:48 EEST
Няма ли най-после някой да каже какъв е бюджетът на футболния отбор на "Добруджа" за 2012 година и защо даваме грешни пари за тези сакътлъци? Срамно е да няма пари за съществени неща в Добрич, а тези мухльовци да се ползват с протекциите на община и кметство. Къде отиват парите?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди