изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:06 EET
КРИЗА Е: 75 нови лимузини ще возят депутатите    
Парламент
Общо 5 млн. лв. ще струва планираното обновление на парламентарния автопарк от 75 коли, става ясно от обявление за конкурс за доставка на возила за Народното събрание.


Депутатските коли ще бъдат доставяни в продължение на 3 години, за да не се натоварва институцията да ги плаща накуп. Първите двайсетина нови автомобила народните избраници ще яхнат още през есента на тази година.

В парламентарния гараж ще влязат общо 75 коли, 5 лекотоварни автомобила и 5 микробуса, които ще извозват групово законотворците до работното им място от ведомствените квартири, които обитават.
Вместо с традиционните мерцедеси и БМВ-та този път парламентарното ръководство е решило да освежи автопарка с возила от народни марки.

Парламентът не е купувал коли от над 5 години. По-голямата част от лимузините са навъртели по над 550 хил. км и депутатите често закъсват с тях насред пътя.

В момента в движение са около 60 автомобила, 25 от тях обаче са на постоянно разположение на шефовете на комисиите и групите в НС./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

КРИЗА Е: 75 нови лимузини ще возят депутатите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди