изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:04 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие са регистрирани 5 криминални престъпления.



На 28 юни в 7:40 часа в РУП Тервел, от телефон 112 е получен сигнал за взлом в къща. На място е установено, че за времето от 18:30 часа на 27 юни до 06:00 часа на 28 юни, неизвестен извършител, чрез счупване на стъкло, прониква в дома на 64-годишната С.Р. От огледа на произшествието е установено, че от дома на жената е извършена кражба на дребни вещи и предмети. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Служители на РУП Балчик, задържаха 30 годишен мъж за притежание на 2,15 грама наркотици.

 

На 28 юни в 9:10 часа, криминалисти от РУП Балчик, извършват проверка в дома на Д.Д. (30г.) от град Балчик. В хода на оперативните мероприятия е установена кутия  с намиращи се в нея 6 свитъка от станиол с прахообразно вещество. При извършеният полеви тест, веществото е реагирало на амфетамин. Със заповед за 24 часа е задържан 30-годишния Д.Д. Образувано е досъдебно производство по описа на РУП Балчик.

 

Полицаи от РУП гр. Генерал Тошево, установиха и задържаха извършителя на кражбата на акумулаторни батерии.

 

На 27 юни, на територията на РУП Генерал Тошево, бе извършена кражба на два броя акумулаторни батерии от дворно място в града.

След проведените оперативно - издирвателни мероприятия на криминалисти от РУП в град Генерал Тошево, е установен извършителят на кражбата. Със заповед за 24 часа  е задържан 29 –годишния Р.С. от с. Присад, община Генерал Тошево. Работата по случая продължава.

 

Служители на РУП Генерал Тошево, установиха автомобил превозващ незаконни дърва.

 

При рутинна проверка на изхода на с. Спасово в посока с. Кардам, полицейски патрул на РУП Генерал Тошево, спира за проверка лек автомобил „Форд Транзит” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено, че водача на моторното превозно средство -  Е.Д. на 32 години от град Добрич, превозва 3 кубически метра дърва, без държавна горска марка и документи доказващи законният им произход. По случая е образувано досъдебно производство.

 

            През изминалото денонощие контролните органи са съставили 57 акта и 35 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

            Задържаха 28 годишен, управлявал МПС след употреба на алкохол.      

 

            На 28 юни, малко след полунощ, в град Добрич, по булевард „Трети Март” в град Добрич, автопатрул спира за проверка лек автомобил „Пежо”.  При последвалата проверка за алкохол с техническо средство, е установено наличието на 2,74 промила алкохол в издишания от водача М.П. въздух. Взета е кръвна проба по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУП град Добрич.

 

            Регистрирано е 1 ПТП без сериозни материални щети.

 

            На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани  пожари.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди