изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:40 EEST
Най-красивата тийнейджърка в Чикаго е българка    
Мис & Мистър
Българката Даяна Добриков е обявена за най-красивата тийнейджърка в Чикаго. 18-годишната софиянка, която от 2 години живее зад Океана, е участвала в конкурса “Мис Тийн Чикаго 2012” и е надвила повече от 300 участнички. Нашенката ще участва и в националния конкурс „Мис Тийн Америка" през месец декември в Орландо.
               Даяна Добриков е обявена за най-красивата тийнейджърка в Чикаго.    Даяна Добриков е обявена за най-красивата тийнейджърка в Чикаго.


Конкурсът се състоял от 3 етапа. В първия момичетата са разговаряли със съдиите. Във втория са дефилирали с неофициални дрехи, с които се чувстват удобно. А в третата част девойките се представили в официални рокли и отговорили на въпроси пред публиката.

Преди да се премести в Чикаго, Даяна е участвала и печелила няколко конкурса за красота и в България. Тя е решила да се включи в “Мис Тийн Чикаго”, след като нейна позната й казала, че малката й дъщеря ще участва в конкурса.

„Всички участнички бяха много добри и аз се радвам, че можах да бъда с тях на този конкурс", разказва Даяна пред “BG Voice”.

Даяна е завършила средното си образование в Чикаго тази година. Мечтае да учи в “Елджин” и да се реализира като зъболекарка. През свободното си време се занимава с мода и рисуване./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Най-красивата тийнейджърка в Чикаго е българка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди