изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:02 EEST
ВОЛЕЙБОЛИСТИ НА ДОБРУДЖА 07 ПОЛУЧИХА ПОВИКВАТЕЛНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР    
СпортВолейболистът на Добруджа 07 Жулиен Георгиев, който играе едновременно в три възрастови групи за родния си клуб - юноши мл. възраст, юноши ст. възраст и мъже, получи повиквателна за юношеския национален тим. Той ще вземе участие в предстоящия лагер на "трикольорите", който започва на 2 юли в Кърджали, а след това ще се бори и за България на Балканиадата за юноши младша възраст, която ще се проведе от 17 юли в Румъния.

В същото време се разбра, че националният отбор за юноши до 15 години ще проведе първият си подготвителен лагер в Добрич, където от 1 август ще започне и Балканиадата за тази възраст. Следващата добра новина е, че в представителния ни тим ще бъде включен и възпитаникът на Добруджа 07 Ивайло Калев. Припомняме, че Иво бе избран за най-добър нападател, както и за най-полезен играч на финалния турнир от Държавното първенство за момчета до 15 г. Първата среща на момчета ще е в София, където те ще наблюдават и ще помагат на своите идоли от мъжкият ни отбор по време на финалите на Световната лига.

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛИСТИ НА ДОБРУДЖА 07 ПОЛУЧИХА ПОВИКВАТЕЛНА ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди