изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:50 EET
Двама застреляни и двама ранени край Разлог    
НовиниДвама мъже са били убити с огнестрелно оръжие, а мъж и жена са ранени край благоевградското село Баня, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР. Единият застрелян има имотен бизнес и е разследван за лихварство. Жертвите и ранените са открити в джип "Мицубиши Паджеро" на пътя между Разлог и село Баня.

Около 8 часа на телефон 112 е подаден сигнал от шофьор на преминаващ автомобил за катастрофирал джип. Когато на мястото пристигнали полицейски екипи, те установили, че колата е извън пътното платно, а в нея има трима мъже и една жена. Двама от мъжете били мъртви, а третият и жената - ранени, като тя е в много тежко състояние и е транспортирана в болницата в Разлог.
Убитите са Васил Донев от Банско и Динко Рогов, 38-годишен, от село Баня, предаде БГНЕС. Простреляната жена e 49-годишната Емине Кьосова от Гълъбово, а раненият мъж е съпругът й - 50-годишният Мирослав Кьосов. Той е само с нараняване в областта на ръката. Съпругата му обаче е в много тежко състояние, тя е с поне 8 огнестрелни рани по цялото тяло, като в момента я оперират.

По първоначални данни по четиримата е стреляно с автоматично оръжие.

По неофициална информация 49-годишният Васил Донев, който има недвижими имоти в село Баня и Разлог, се е занимавал с лихварство, съобщиха bTV и БТА. Преди месец той е бил задържан при акция на ГДБОП заради лихварство и рекет. Мъжът е известен с прякора си Доневио и се смята, че е близък до братята Йордан и Иван Еринини - Гипсовете, спрягани за едни от най-влиятелните и богати хора в региона. Притежават множество имоти, сред които хотели и популярна механа в Банско.

В момента се извършва оглед на местопроизшествието. По случая работят екипи от ОД на МВР-Благоевград и РПУ-Разлог, съобщи говорителят на полицията в Благоевград Валери Георгиев, цитиран от "Фокус".

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Двама застреляни и двама ранени край Разлог | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди