изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:51 EEST
СМИРНЕНЦИ СПЕЧЕЛИХА ОБЩИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО В ДОБРИЧ    
СпортОтборът на ОУ „Христо Смирненски” спечели общинското първенство по футбол в Добрич за ученици от пети до седми клас. В предварителната група възпитаниците на Живко Иванов бяха повече от убедителни. В първата си среща разгромиха състава на ОУ „Панайот Волов” с 20:0, след това записаха победа над ХГ „Св. св. Кирил и Методий” с 3:0, а в третия си мач се наложиха над СОУ „Любен Каравелов” с 5:2.

 Така те заеха първото място в групата и се класираха за финала, където техен съперник бе победителят в другата група – съставът на СОУ „Димитър Талев”. Двата тима сътвориха изключително оспорван двубой, в който смирненци се наложиха с 2:1 и се класираха за областното първенство. С футболните си умения сред победителите се откроиха Станислав Жеков и Георги Йорданов.

В първенството взеха участие шест отбора, а мачовете си играха на новото игрище с изкуствена тревна настилка, което се намира до стадион „Дружба”.

Днес в Добрич започва областното първенство по футбол за ученици до седми клас. От 11.00 часа отборът на ОУ „Христо Смирненски” ще играе със състава на село Победа, който представя Община Добричка.

 


Сходни връзки

СМИРНЕНЦИ СПЕЧЕЛИХА ОБЩИНСКОТО ПЪРВЕНСТВО В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди