изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:26 EEST
АНГЛИЧАНИТЕ НИ ДАВАТ УРОК ПО ЕТИКА: Стилиян Петров остава капитан на Астън Вила    
Спорт

От Астън Вила потвърдиха, че Стилиян Петров ще остане капитан на отбора. Стенли, който вчера стана на 33 години, продължава битката с коварната болест - левкемия. И въпреки че е извън терена на този етап, новият мениджър на бирмингамци Пол Ламбърт заяви, че българинът ще продължи да е капитан на тима.



Националът на България се появи вчера в тренировъчния комплекс на Вила, където неговите съотборници се събираха за началото на предсезонната си подготовка. Футболистите приветстваха рожденика с торта и изпълнение на "Happy Birthday”.
След това пък Ламбърт сподели, че Петров остава капитан.

"Най-важното е Стилиян да бъде добре в живота. Футболът е нещо второстепенно. В случая става дума за живота на Стилиян – а това е най-важното нещо", каза мениджърът за клубната телевизия на Астън Вила.

"Отидох да го видя в деня преди Арсенал – Норич. Бях неспокоен, защото не знаех как ще го заваря. Когато го видях обаче ми се стори, че изглежда страхотно. Съпругата му беше там, бях много радостен за него", коментира още Ламбърт.

"Да го видя обратно тук беше страхотно. Ще бъде страхотно и, с Божията воля, да се оправи напълно. Това е най-важното нещо. Подкрепата на феновете с много важна. Феновете на Вила се отнесоха невероятно към него. Без съмнение той все още се нуждае от тази подкрепа. Той е млад човек, със съпруга и две деца. Единственото, което ме притеснява в момента, е неговото здраве. Той се нуждае от тази подкрепа", допълни мениджърът на Астън Вила. http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

АНГЛИЧАНИТЕ НИ ДАВАТ УРОК ПО ЕТИКА: Стилиян Петров остава капитан на Астън Вила | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди