изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:34 EEST
Заболяване на адвокат отложи наказателното дело за грабеж в с. Богдан    
Ред и сигурностНеявяване на адвокат на подсъдим стана причина Окръжен съд – Добрич, отложи наказателно дело срещу пет лица,  обвиняеми за множество престъпления, извършени в различно съучастие - грабеж на британско семейство, 9 кражби от жилища, включително от още пет британски граждани, за противозаконно отнемане на моторно-превозно средство и за държане на оръжие.

Окръжен съд – Добрич, прие амбулаторен лист, удостоверяващ, че защитникът се нуждае от домашен стационар. Съдът разпореди в 7–дневен срок той да представи болничен лист, удостоверяващ временната му нетрудоспособност.

Неявяването на адвоката се явява процесуална пречка за защита на правата на неговия подзащитен – Стоян П., затова Окръжен съд – Добрич, отложи делото за 04.10.2012 г.

Пресцентърът припомня, че делото се води срещу Георги Д. Г. от Добрич, Мариян Г. Г. от с. Дончево, област Добрич, Стоян Ал. П. от Добрич и Красимир Ст. В. от Добрич и Росен Ст. К. от с. Карапелит, област Добрич. По отношение на последния  процесът ще се гледа задочно с участието на служебен защитник. Той е обявен за общодържавно издирване на 11.09.2011 г. след като се отклони от наложената му мярка за неотклонение домашен арест.

 

06.07.2012 г.                                                 Пресслужба Добрички окръжен съд
 


Сходни връзки

Заболяване на адвокат отложи наказателното дело за грабеж в с. Богдан | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди