изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:26 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ГОРЯ АРХИТЕКТУРЕН ПАМЕТНИК; МИТНИЧАРИ НА ГКПП - ЙОВКОВО ЗАЛОВИХА 11 КГ ХЕРОИН    
НовиниГолям пожар обхвана бившата сграда на СПТУ по транспорт и обслужване. Над 40 пожарникари се бориха с пламъците. Спасена е филмотеката на дирекция "Образование" в Добрич. Съседи твърдят, че около сградата често се навъртали наркомани и клошари.

 Сигналът за огнената стихия е получен в 7.35 ч. Четири пожарни автомобила от Добрич и един от Генерал Тошево, и  две водоноски се включили в потушаването на пламъците. Сградата е строена през периода 1929 - 1931 г. и е била първата българска гимназия в Добрич по румънско. Включена е в списъка на архитектурните паметници.

 

========= 

При съвместна акция на полицията и митнически служители на ГКПП - Йовково, са заловени 11.200 кг хероин, съобщиха от Митница - Добрич. Наркотикът е намерен с помощта на специално обучено куче при проверка на лек автомобил "Рено Шамад" с добричка регистрация. Стойността на другата по цени на съдебната система е около 1 млн. лв. Трима българи са задържани под стража, които пътували за Румъния.

НДТ - 8 юли 2002 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ГОРЯ АРХИТЕКТУРЕН ПАМЕТНИК; МИТНИЧАРИ НА ГКПП - ЙОВКОВО ЗАЛОВИХА 11 КГ ХЕРОИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди