изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:44 EEST
ХИТ В АЛБЕНА Е МАГАРЕ, КОЕТО СЕ СЪБЛИЧА И ПОСТИЛА ЗА СЪН    
ТуризъмУмно магаре, което разпознава цветовете, е сред най-големите атракции на сезон 2012 в курортен комплекс Албена. То се казва Пепи и е част от програмата на Цирк „Арена”, който до 20 август всяка вечер от 20.30 часа ще забавлява гостите в Перлата на родното ни Черноморие, съобщиха от пресцентъра на курорта. Коронният номер на магарето е този, при който то само си постила за лягане.

 Пепи се съблича, постила си леглото, надига си главата, за да му подложат възглавницата, след което си ляга. Става само срещу…целувка.

Малки и големи се заливат от смях от шегите на клоуна Борко, като в 90-минутната програма посетителите имат възможност да се насладят на акробатика, илюзионно шоу, номерата на дресирани кученца, облечени като пирати, понита, гълъби, камилата Степа от Киргизстан и други.

Най-голям интерес към цирка проявяват летовниците от Русия, споделя собственикът Свилен Кехайов. Атракция са и тигрите, като немалко от феновете на цирковото изкуство се снимат за спомен до екзотичните животни.

Цените за най-малките са 8 лева, а за пълнолетните – по 15 лева. Във ВИП зоната мястото струва 20 лева. Шапитото на цирка е разпънато до на зеления килим пред административната сграда в Албена. НДТ

 

 


Сходни връзки

ХИТ В АЛБЕНА Е МАГАРЕ, КОЕТО СЕ СЪБЛИЧА И ПОСТИЛА ЗА СЪН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди