изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:30 EEST
Момиченце загина при жестока катастрофа с ТИР    
Новини Момиченце на възраст 5-7 години е загинало при тежка катастрофа на главния път Шумен-Девня, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна. Инцидентът е станал около 16.20 ч. днес.

Детето е пътувало с родителите си в лек автомобил "Фолксваген Голф" със софийска регистрация. На входа на град Девня шофьорът на колата е навлязъл в лентата за насрещно движение и се e ударил челно в ТИР.

Момиченцето е загинало на място. Родителите на детето не са контактни, допълниха от варненската полиция. На мястото на произшествието се извършва оглед, а трафикът за София е отклонен по обиколни маршрути.

Това е поредната тежка катастрофа с жертва за последните 24 часа.
Снощи 53-годишен врачанин и родителите му загинаха на главния път Е-79 след разклона за град Вършец, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал, след като 53-годишният шофьор на лек автомобил "Пежо 405" навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил челно в ТИР, управляван от 49-годишен бургазлия.

При удара на място са загинали врачанинът и пътуващите в колата негови родители - на 80 и 72 години.
На шофьора на товарния автомобил е взета проба за алкохол, която е отрицателна, уточняват от полицията.

Няколко часа по-рано в Кърджали при удар в камион "Мерцедес" пък загина 38-годишен моторист, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Катастрофата е станала около 16.30 часа на ул. "Мара Михайлова”.
Мъжът управлявал мотоциклет “Ямаха”, нарушил дистанцията и се блъснал в движещ се пред него “Фолксваген”. След удара моторът навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в товарен “Мерцедес”.
Мотористът е транспортиран в Центъра за спешна помощ, но въпреки усилията на лекарите е починал.

През изминалото денонощие в страната са станали 28 пътни произшествия, при които 7 души са загинали, а 32-ма са ранени, двама от които с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Само в София за последните 24 часа са станали шест тежки катастрофи, осем души са пострадали, а един от тях е с опасност за живота. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Момиченце загина при жестока катастрофа с ТИР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди