изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:16 EEST
ZUMBA за гостите на Албена    
ТуризъмВсички гости в курорта Албена вече имат възможност да разтоварват със ZUMBA - новата мода, фитнес-танц, който завладя света. Заниманията са всеки вторник и четвъртък от 18 часа във фитнес залата на „Медика Албена”. 

ZUMBA е тонизираща, забавна, ефективна, лесна за следване, вдъхновена от латино-танците, топяща излишните калории танцова фитнес забава, която накара милиони хора по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване през 2000 година програма Зумба се е разраснала толкова, че става най-голямата и най-успешната танцувална фитнес програма с повече от 12 милиона последователи от различни страни, с различен пол, различни фигури и на различни възрасти. Седмично Зумба тренировки се провеждат в над 110 хиляди зали в територията на над 125 страни, а вече и в България.

Програмата ZUMBA е вдъхновен от латино културата курс по фитнес танци,който включва латино и международна музика и танцови движения,създаващи динамична, вълнуваща, ободряваща и ефективна система. Комбинират се бързи и бавни ритми, които тонизират и извайват тялото. Тази програма е "упражнение под прикритие". Участниците си прекарват страхотно и дори не осъзнават,че се упражняват.Дори хората искат да я изпълняват всеки ден. Музиката, стъпките, движенията, енергията....нищо не може да се сравни със ZUMBA. Тя е предназначена за всички. Хора от всякакъв произход и от всяка възраст могат да започнат веднага.Основаващите се на кардио тренировка танцови движения са лесни за следване стъпки,които включват скулптуриране на тялото,насочено към области като големия седалищен мускул,краката,ръцете,корема и най-важния мускул в тялото - сърцето.

Лесно, забавно, с латино ритми и движение и много настроение - това е ZUMBA, един безкраен купон!

Заявка и записване на Спа рецепция - тел: 0579 6 24 82

 


Сходни връзки

ZUMBA за гостите на Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди