изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:38 EET
Хорър в Слънчев бряг! Канибал разръфа зърното на проститутка!    
Новини
Извратен немец остави без зърно 20-годишна проститутка в Слънчев бряг. Още щом й платил и наел стая в хотел, канибалът започнал да смуче силно и болезнено шията на нашенката и да я хапе в областта на деколтето.


20-годишната Кристина от Велико Търново за втора поредна година проституира по морето. Танцува в дискотека, като приема и оферти за секс. Предпочита да мачка чаршафите на чужденците, тъй като повечето от тях не се пазарят за цената. Така тя попада на Фридрих. Мъжът има вид на 40-45-годишен. Той я наема за 2 часа и й плаща 150 евро.

Предварително я предупреждава, че си пада по грубия секс. Българката казва, че това не е проблем и немецът наема стая в хотел. Още щом като се усамотят, той се нахвърля върху българката като див звяр и със зъби разкъсва дрехите й. Започва да я хапе и смуче. Въпреки опитите си да се измъкне от лапите му, тя не успява. Крещи от болка и ужас, осъзнавайки, че част от гърдата й е в устата на канибала. Кристина избутва Фридрих и хуква да бяга. Жената търси медицинска помощ и казва на лекарите, че е нападната от домашния си любимец.

Към днешна дата проститутките по морето са нащрек. След като разбират за кървавата сцена, разиграла се в хотел с тяхна колежка, те се страхуват, че ще станат жертви на канибала, твърди "Всеки ден"./ http://www.blitz.bg

Amy Varela Erotica Top Bust 1

 


Сходни връзки

Хорър в Слънчев бряг! Канибал разръфа зърното на проститутка! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди