изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:41 EEST
Сергей Станишев и Виктор Понта ще дадат пресконференция за политическата ситуация в Румъния    
Европейски съюзНа 12 юли 2012г. (четвъртък) в Брюксел президентът на ПЕС Сергей Станишев и румънският премиер Виктор Понта ще дадат съвместна пресконференция за политическата ситуация в Румъния. Президентът на ПЕС публично ще изрази подкрепата си за Понта след политическите атаки, идващи от европейската десница.

 

Ще стане ясно как мерките, предприети от румънското правителство, имат за цел да възстановят дисбалансите, причинени от предишното консервативно управление. Пресконференцията ще започне в 11.00 часа в зала „Maalbeek” на „Résidence Palace” (Rue de la Loi 155) и ще се проведе на английски език.

По- рано същия ден Сергей Станишев ще се срещне с Председателя на ЕК Жозе Барозо в сградата на Комисията. Двамата ще обсъдят предложенията на ЕК за политическите партии на европейско ниво.

 


Сходни връзки

Сергей Станишев и Виктор Понта ще дадат пресконференция за политическата ситуация в Румъния | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди