изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:02 EEST
Тежковъоръжени сили окупират Разград    
Спорт

Ръководството на Динамо (Загреб) е силно притеснено след заканите на феновете на тима да правят погроми на двата мача с Лудогорец. Хърватският шампион е с последно предупреждение за изхвърляне от евротурнирите заради поведението на ултрасите от “Bad Blue Boys”.



Шефовете на “модрите” забрани на своите привърженици да присъстват на мача в Разград, но това не може да спре феновете и те планират инвазия в България през другата седмица.
 
Именно заради това управата на Динамо се е обърнала към представителите на загребската полиция. Властите са обещали, че ще изпратят представители от своите части за борба с безредиците, които добре познават местните ултраси и ще помагат в недопускането им на стадиона. Остава само хърватските полицаи да получат разрешение от българските си колеги, за да може да работят на наша територия.

Първата среща между Лудогорец и Динамо (Загреб) е на 18 юли (сряда) от 21:00 часа, а реваншът е на 25 юли от 21:45 часа. Съдия на първия двубой е чехът Радек Прихода, а рефер на мача на "Максимир" е германецът Феликс Цвайер.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тежковъоръжени сили окупират Разград | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди