изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:43 EEST
Още един българин на път към Манчестър Сити    
СпортАнглийският шампион Манчестър Сити може да се сдобие с още един български футболист. Младежкият национал Стефано Кунчев може да се уреди с пробен период на "Итихад", съобщава вестник "7 дни спорт".


Вчера към "гражданите" се присъедини младокът Серафим Михайлов от школата на Спартак Пловдив. Той тренира с първия състав, директно под ръководството на Роберто Манчини.

Сега този шанс може да се отвори и пред Кунчев. Мениджър и на двамата е сърбинът Милко Миличевич. Той работи усилено, за да може вратарят да се присъедини към лагера на Сити.

"До края на седмицата моят сътрудник ще има разговор с Роберто Манчини. Най-късно до десет дни Стефано ще бъде поканен на проби.

Той ще изкара 20-дневни тестове и дано се представи добре по време на тях", сподели пред вестника мениджърът.

В момента Кунчев е собственост на Славия, но беше даден под наем на Локомотив Пловдив. Едва ли "железничарите" ще му направят спънки, ако подобна възможност се открие пред младия вратар.

Другият българин Серафим Михайлов засега оставя отлични впечатления на заниманията на "гражданите". Пред него съществува възможност да бъде взет дори във втория състав на Манчестър Сити.

"Ако всичко е наред, Манчини ще го пусне в игра поне на една от контролите. При положение, че подпише договор със Сити, той ще е във втория отбор, но Манчини често ги гледа на живо и може да го дръпне и в първия", сподели още Миличевич. http://m.sportni.bg

 


Сходни връзки

Още един българин на път към Манчестър Сити | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди