изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:07 EEST
МУТРАТА НРАВЪТ СИ НЕ МЕНИ: Собственикът и управителят на хотел "Родина" - арестуваните с кокаин в Гърция    
По светаСобственикът на хотел "Родина" в София Васил Нинов и неговият управител Константин Георгиев са двамата българи, задържани при акция на пристанището в Солун, в която бяха открити над 160 кг кокаин при проверка на камион.

Имената на арестуваните бяха съобщени от вътрешния министър Цветан Цветанов в Благоевград, който препоръча на репортерите да проучат около кои политически сили гравитират двамата.

Васил Нинов бе един от основните акционери в обявената в несъстоятелност в края на 90-те години Балканска универсална банка. Разследването около фалиралата финансова институция по-късно показа, че е ощетила държавата с десетки милиони левове.

В съвместната акция на гръцката полиция и на американската агенция за борба с наркотиците ДЕА заедно с българите бяха задържани още двама души - испанец и португалец.

Според вестник „Катимерини” пратката е била предназначена за гръцкия пазар. Смята се, че кокаинът е внесен от Латинска Америка. По първоначални оценки цената на заловената дрога е 15 милиона евро.
http://btvnews.bg

ndtnews.hopto.org

 


Сходни връзки

МУТРАТА НРАВЪТ СИ НЕ МЕНИ: Собственикът и управителят на хотел "Родина" - арестуваните с кокаин в Гърция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди