изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:26 EEST
VOLLEY MANIA ОРГАНИЗИРА ТРИ ТУРНИРА В АЛБЕНА    
СпортЛюбителската лига Volley Mania ще организира три турнира по плажен волейбол в Албена. Състезанията ще се проведат на 21 и 22 юли със съдействието на черномоския курорт. Заради успешното развитие на веригата Beach Volley Mania организаторите решиха да разделят мъжките турнири в две категории - за любители и Beach Volley Mania Open.


В турнира за любители нямат право да участват професионални състезатели, картотекирани в отбори от НВЛ от сезон 2008-09 насам, както и такива, участвали в основната схема на турнирите на M-Tel Beach Masters след 2010 г. В горната категория Beach Volley Mania Open могат да се записват всички желаещи, независимо от статута им.
"Щастливи сме, че има няколко млади двойки, които се развиват много бързо. Това ни накара да разделим турнирите за мъже от
Beach Volley Mania в две категории, за да могат състезателите да се наслаждават максимално на играта спрямо нивото си", казаха организаторите на Volley Mania.

Занапред турнирите от по-високата категория ще имат награден фонд между 140 и 560 лева в зависимост от броя на участниците. В състезанията за любители наградите ще са предметни благодарение на спонсорите Errea, Корект и Fisherman's Frind. Третият турнир в Албена (също от 21 до 22 юли) ще е за жени. В него могат да се включат двойки от различно ниво, без значение от статута и турнирите, в които вече са участвали. Всички състезатели ползват преференциални цени за настаняване в Албена. Условията за записване можете да намерите на сайта на Beach Volley Mania - beach.volleymania.com. Крайният срок за регистрация бе 14 юли.

 


Сходни връзки

VOLLEY MANIA ОРГАНИЗИРА ТРИ ТУРНИРА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди