изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:09 EEST
"МИГнюз": Лично Аллах одобрил аналния секс! /18+/    
По светаМного често в Пакистан се случва да залавят ходжи в непозволени сексуални посегателства и дори извращения над малолетни, пише "МИГнюз". Почти всеки ден слушаме новината как някои пореден ходжа е насилил свой голобрад студент.


 "Почти всеки знае какво се случва в медресетата. Дори един мой приятел наскоро за малко не бе изнасилен от свой учител по Корана, който му давал уроци как по-бързо и по-добре да запомни сурите от Свещенната книга", пише блогъра Амар Хан.
  
  "Но, защо тези ислямски проповедници извършват подобни действия, след като се предполага, че те се осъждат дори и в Корана?", пита се "МИГнюз".
  
  По принцип мюсюлманите поне на думи осъждат гръмко думите содомия и хомосексуализъм. Те, както е известно, нападат яростно хомосексуалистите в Европа.
  
  Отговорът се корени в това, че по тяхното мнение, мастурбацията се явява вид "харам" (грях-б.р.). "Наблюдаването на голи жени е категорично забранено в тази религия", пояснява "МИГнюз". И затова единствения способ те (имамите или ходжите) да удовлетворяват сексуалния си мерак е да... изнасилват някои от своите ученици.
  
  "При обстойно запознаване с един шийтски сайт - http://www.answering-ansar.org се натъкваме на факта, че содомията се корени в самите ислямски текстове и дори в самата история на исляма", твърди иранския блогър.
  
  В своят материал Амар Хан дава и няколко примера, взети от сунитски книги.
  
  "Омар се е занимавал със содомия и затова Аллах е бил принуден да узакони тази практика в Корана", ни се казва. "Ибн Абас разказва, че Хазрат Омар излязъл пред Пророка и му признал: "Учителю, аз съм унищожен!". На това Мохамед го попитал: "Какво така те гнети?", а Омар му отговорил: "През изминалата нощ правих анален секс".
  
  Посланникът на Аллах не му дал веднага отговор. За сметка на това пък самия Аллах (Свят е той и Велик) му изказал следното откровение: "Вашите жени за Вас са като ниви, затова Вие подхождайте към тях когато и както си искате". Там (в свещенните писания на сунитите - б.р.) има и такива думи: "Кабул ва джабар" (Анусът е приемлив)", твърди иранския блогър.
  
  Ето и още: "Ходжа Озай е заявил за една фетва от Хиджаха, която е известна като една от фетвите от народа на Мека, както и за друга, която пък идва от народа на Медина. Те считат содомията със жени за абсолютно допустима", отбелязва компетентно блогъра Амар Хан, цитиран от "МИГнюз" и ИА "КРОСС". http://erotic.erogance.eu/
 


Сходни връзки

"МИГнюз": Лично Аллах одобрил аналния секс! /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди