изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:04 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Празници

През изминалите почивни дни са регистрирани 15 криминални престъпления, 9 от които са разкрити. Регистрирани са 9 пожара без материални щети.



           

-          На 14 юли, в 3:50 часа на КПП Албена, автопатрул спират за проверка лек автомобил „Рено” с варненска регистрация. При последвалата проверка за алкохол на водача Н.В. (26г.), е отчетено наличието на 1.93 промила алкохол в издишания от водача въздух. По случая е образувано незабавно производство по описа на РУП Албена.

-          Сходен случай е регистриран и в гр. Каварна на 14 юли около 23:30 часа. Автопатрул спират за проверка лек автомобил „Рено” с варненска регистрация. Извършената проверка за алкохол на водача Ц.К. (36г.), отчита 1,46 промила. Образувано е бързо полицейско производство.

 

-          На 14 юли в 8:10 часа в РУП Албена е получено съобщение       

за нарушаване на обществения ред и спокойствие в село Кранево. Пристигналите служители, установяват, че М. Г. (35г.) от гр. Добрич, извършва непристойна проява, изразяваща се в оскърбително отношение и държание към гражданите. На извършителя на деянието е съставен акт за проява на дребно хулиганство. С решение на Балчишки районен съд от 14 юли, на М.Г. е наложено административно наказание – задържане за пет денонощия в РУП Албена.

 

Задържаха 43 – годишен за притежание на амфетамин.

 

-          На 15 юли около 20:00 часа е получен сигнал за скандал на паркинг в гр. Добрич, вследствие на който е счупено панорамно стъкло на автомобил. Автопатрул на Първо РУП гр. Добрич, успява да установи извършителя на деянието Т. М. (43г.) от с. Фелдфебел Дянково.

При последвалия обиск в раницата на извършителя са установени три найлонови плика с 300 броя розови хапчета. От извършения полеви тест, същите реагират на наркотичното  вещество – амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП – Добрич. Работата по установяване и документиране на престъпната дейност на Т.М. продължава.

 

 

             През изминалите почивни дни, Контролните органи са съставили, 124 акта и 147 фиша. Регистрирани са 4 пътно – транспортни произшествия.

 

                        Пожарната обстановка на територията на ОД МВР Добрич, през изминалите дни е била сравнително спокойна. Регистрирани са 9 пожара без материални щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди