изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:28 EET
Бербо: По-добре да си кажем довиждане    
Спорт Димитър Бербатов използва личната си страница във Facebook, за да изрази негодуванието си от случващото се с него, съобщава Novsport. Ядосан, българският нападател обясни на феновете си в социалната мрежа, че иска да се махне от Манчестър Юнайтед, тъй като необяснимо за него в клуба отказват да му дадат шанс.



Ето какво написа Бербатов във Facebook:

"Защото ми писна от спекулации, ви казвам това. Чета вестниците и виждам, че те казват, че цената ми е 10 милиона. Отивам и говоря със Сър Алекс и той ми казва, че е 5 милиона...Така че кой казва истината, какво мислите???.. И истината е, че аз обичам този клуб, но няма да бъда полезен на никого, ако не играя. И аз искам да играя, искам да помогна. Но по необясними причини това няма да се случи или моите шансове ще бъдат ограничени, така че е по-добре за всички, ако си кажем довиждане. Ако не, аз съм професионалист и ще продължавам да върша всичко, което мога, за да помагам на моя отбор и моите съотборници, когато имам възможността да го направя."
 


Сходни връзки

Бербо: По-добре да си кажем довиждане | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бербо: По-добре да си кажем довиждане
Автор: Anonymous да 2012-07-16 @ 16:55 EEST
Ami Dovijdane.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди