изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:19 EEST
ОТНОВО ГЛЕДАТ БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
Новини

Докладната записка от кмета на община Добричка Петко Петков относно приемане на бюджет 2012 год., която е внесена на 30.01.2012 год., предстои да бъде разгледана на предстоящото заседание на местния парламент, насрочено за утре. Вносител е Постоянната комисия по финанси и бюджет, икономическа и инвестиционна политика, евроинтеграция и международно сътрудничество.



На сесията ще се разгледа още предложение от Районната прокуратура за преразглеждане на взетото на 14 юни решение за учредяване право на строеж на община град Добрич върху 11.33% от поземлен имот в село Стожер за регионално депо за отпадъци на регион Добрич. Прокуратурата предлага да се преразгледа и решението, също от 14 юни, относно писмо от СНЦ „ Управление на отпадъците - регион Добрич" за приемане на решение във връзка с кандидатстване по проект № DIR- 5112122-13-18 „ Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Добрич".

В дневния ред на сесията е залегнала още докладна записка относно предоставяне на земеделски земи от общинския поземлен фонд на граждани с признато право на собственост в селата Бенковски и Медово. Ще се дискутира предложение за съгласие за временна реконструкция на общински имоти чрез полагане на трошенокаменна настилка в землището на селата Ст. Караджа и Царевец, както и за настаняване на безимотни граждани в общинско жилище в село Смолница.

На сесията предстои да бъде представен и финансов отчет за направените разходи по план-сметката по дейности по подготовката и провеждането на фолклорния събор „Песни и танци от слънчева Добруджа" - Дебрене 2012 г. НДТ

 


Сходни връзки

ОТНОВО ГЛЕДАТ БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди