изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:25 EEST
СТАЖАНТИ В БИБЛИОТЕКАТА ПРЕДТАВИ ПЪТУВАЩА ИЗЛОЖБА    
КултураВ пътуваща фотоизложба „С нас те направиха първата крачка и успяха" на оперативна програма „Развитие на човешките ресурси , два от постерите представят стажанти в Регионална библиотека „Дора Габе", работещи по програмата, информират от РБ „Дора Габе”.

 До края на този месец фотоизложбата ще посети всички областни градове на страната. При откриването директорът на библиотеката - Пенка Христова е благодарила за възможността библиотеката да се включи за втори път в програмата и е изразила задоволство от добрите взаимоотношения с младите хора, обучавани в библиотеката и от възможността да останат на работа в културната институция.
Надя Димитрова - стажант по програмата, е разказала своята история - от започването на стажа си до днес. Младата библиотекарка работи с най-малките читатели на библиотеката в сектор „Работа с деца” и има удоволствието да обслужва малчуганите, да чете приказки на децата, да организира детски прояви, да участва в летен детски клуб „Играй и учи”, да представя детски презентации.
Денис Нейчева също е стажант в библиотеката - от февруари до началото на август младата библиотечна специалистка надгражда знанията си от университета, усвоява нови умения в библиотечната професия, черпи от опита на библиотекарите, информират от културния институт. НДТ

 


Сходни връзки

СТАЖАНТИ В БИБЛИОТЕКАТА ПРЕДТАВИ ПЪТУВАЩА ИЗЛОЖБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди