изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:15 EET
5 причини, заради които мъжете ходят на проститутки    
ЛюбопитноПроститутките са нещо като турските сериали – ако питаш, никой не ги харесва и не ползва услугите им, но като се появят на хоризонта, винаги се намират желаещи, ама много. Като цяло платените жени и платеният риболов не са най-добрата възможност и са лек удар по самочувствието на всеки мъж, но ако нямаше търсене, нямаше да има и предлагане. Ако мъжете, не ходеха на проститутки, то вероятно краварството щеше да е най-древната професия, но уви – не е.


Сега, с риск някои хора, най-вече учителките ни по родна реч, да ни обявят за животни, ще ви разкажем за 5 случая, в които ходенето на проститутка(една или повече) може да и да не е чак толкова лоша идея.
  
  За удобство
  
  Да речем, че сте в командировка, не сте женен, а графикът ви в последно време е доста натоварен. Не се задържате много на едно място, няма време за нищо, но в същото време ви се прави секс та ви се вие свят, в този случай е разбираемо да потърсите помощ от професионалист. Каквото и да разправят, във всеки хотел има човек, който може да се погрижи и момичето да дойде направо в стаята ви, без да се налага да правите каквото и да е. Няма как да не влезем в положението на тираджите и моряците. Те също са хора и при положение, че нон стоп са на път е нормално понякога да им се прииска малко компания.
  
  Ако иначе нямате шанс
  
  Хората понякога забравят, че не всички мъже са благословени със способността да привличат срещуположния пол. Независимо дали става дума за външен вид, проблеми в характера, или каквато и да е друга причина, има мъже, които просто не успяват да се уреждат със секс. Ще се съгласите, че няма как да се разсърдим на такъв човек. Когато има нужда и има някой, който е готов да я удовлетвори срещу заплащане, независимо от обстоятелствата, всички са доволни. Вероятно с изключение на майките и на двете страни.
  
  За чистия секс
  
  Тук нещата отново до някъде опират до удобство. Някои мъже просто искат абсолютно неангажиращ секс. Без обвързване, без обаждания и драми след това. Те искат един час чисто забавление, след който да не им се налага мислят за нищо, освен ако не хванат нещо, разбира се. Ако погледнем нещата от друг ъгъл, това е и доста кавалерска постъпка, защото би било много по-грубо и неетично, ако вместо с проститутка, те правят секс с някоя жена, с която са се запознали същата нощ и повече не ѝ се обадят.
  
  Богатият избор
  
  Имам моменти в живота, в които не можем да избираме вече кой да е сексуалният ни партньор. Така де, поне веднъж в живота си всеки мъж си е казвал, че иска да прави секс с всички модели на Playboy, какво ти веднъж, вероятно си го казва всеки ден. За съжаление обаче, момичетата на Playboy не биха правили секс с всички мъже на света. E за сметка на това, някъде там има жени, които нямат претенции, стига да има пари.
  
  Нулев емоционален контакт
  
  Няма как да се каже по-точно. Да си поръчаш проститутка се доближава най-много до това да се самозадоволяваш, гледайки порно. Единствената разлика е, че някой друг върши работата. Нормалният мъж, който ползва услугите на труженичката, е емоционално обвързан с нея, точно толкова, колкото гледащият порно с актрисите.  http://erotic.erogance.eu

"Май Ейджънси" край Босфора: Елитни проститутки оплетоха в шпионска секс афера 5000 офицери

Прокурорът по делото срещу Хамстера: Светлана Василева е проститутка! /СНИМКИ/

Платена любов 2012

Мис България 1999 Виолета Здравкова: Направиха ме платена проститутка! ВИДЕО

Соня Васи: С Васил Илиев се обичахме безумно, убийството му ме съсипа!

Футболните сексмашини нямат спирка

Елеонора Палавейска лъсна в клип с брутален анален секс? (+18)

Българска сексробиня с ?4 млн.

Инфаркт по време на магистрален секс

Марио Екстрийм: Сашка Васева искаше да ме чука, не прие, че съм гей!

Вили Марковска: Богаташките любовници са проститутки!

Да не остане по-назад, и Дебора вади порно клип

60-годишният баща на Галя Литова забъркан в секс с 14-годишна

 


Сходни връзки

5 причини, заради които мъжете ходят на проститутки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди