изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:36 EEST
РУМЕН ИВАНОВ: ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ГЕРБ ВЗЕ ЕДИНОДУШНО РЕШЕНИЕТО ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ДИМИТЪР АВРАМОВ    
ПолитикаИзпълнителната комисия на Политическа партия ГЕРБ е взела единодушно решението да изключи Димитър Аврамов от партията и той да подаде оставка като народен представител. Това e казал пред Агенция “Фокус” добричкият депутат Румен Иванов, който е член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. “Всички 11 членове на Изпълнителната комисия бяха единодушни, поради късните часове – голяма част от колегите участваха в заседанието по конферетна връзка. Но на всички 11 човека, членове на Изпълнителната комисия, мнението беше единодушно”, казал Румен Иванов.


„Късно снощи Изпълнителната комисия взе решение депутатът от ГЕРБ Митко Аврамов да бъде освободен от всички заемани постове в партия ГЕРБ и да бъде помолен да подаде оставка като народен представител. Сметнахме, че с тези си действия той уронва авторитета на Политическа партия ГЕРБ и е недопустимо оставането му като народен представител и още по-малко – заемането на ръководни постове в партията”, посочил той.
На въпрос – дали е била взета позицията на Аврамов, Иванов е заявил: „По обясними причини, ние няма как да вземем неговата позиция, тъй като той снощи не беше в състояние да отговаря, беше задържан в поделение на МВР и нямаше как той да бъде изслушан. Но фактът на задържане беше достатъчен да се прецени, че има вина от негова страна”.
Чл. 36 от Устава на партия ГЕРБ, на основание на който е взето решението за Аврамов, се отнася до аморално поведение или поведение, което уронва авторитета на политическата партия, което е несъвместимо със заеманите от него длъжностни в партията. НДТ/Агенция "Фокус"

 

Отлъченият от ГЕРБ Димитър Аврамов вече не е депутат

 

 


Сходни връзки

РУМЕН ИВАНОВ: ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА ГЕРБ ВЗЕ ЕДИНОДУШНО РЕШЕНИЕТО ЗА ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ДИМИТЪР АВРАМОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди