изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:32 EEST
Ирландия вече приема български работници    
НовиниИрландия премахна ограниченията за достъп до трудовия пазар за български и румънски граждани, съобщиха от Министерството на труда и социалната политика. Въпреки намерението си да се възползва от едногодишния преходен период, правителството на Ирландия взе решение на свое заседание на 17 юли 2012 г. да премахне ограниченията. С това тя стана 20-ата държава-членка на Европейския съюз и Европейското икономическо пространство, която отвори напълно трудовия си пазар.



Гражданите на двете страни ще се ползват от всички права и привилегии, каквито имат останалите работници на Европейския съюз в Европейското икономическо пространство.

Гърция, Кипър, Испания, Португалия, Швеция, Дания, Румъния, Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Чехия, Италия, Исландия и Норвегия са страните, които не прилагат ограничения по отношение на достъпа на български граждани до трудовите си пазари.

От началото на годината и Германия отвори пазара си за сезонни работници и работници с висше образование.
http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Ирландия вече приема български работници | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди