изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:19 EET
Син на прокурор и братовчедка му са изчезналите в яз. ”Цонево”    
Новини
26-годишният син на прокурора от Провадия Татяна Борисова и 13-годишната й племенница са двамата изчезнали във водите на язовир "Цонево" в събота следобяд, съобщи местният сайт "Провадия днес".


Николай Чебутарьов и братоведка му Таня Галинова били на разходка с надуваема лодка на около 100 метра от брега, когато момичето паднало във водата, каза окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Инцидентът е станал в събота около 16 часа.

Младият мъж се хвърлил да спасява братовчедка си и двамата повече не се показали. По първоначални данни мястото, където са потънали е с дълбочина от 16 до 20 метра. Веднага бил организиран водолазен екип, за да започне издирвателни действия. Те са продължили до късно вечерта, когато са преустановени заради тъмнината. Работата на спасителите допълнително е била затруднена от тинята, дълбочината и студената вода на язовира, а издирването и през неделния ден не е дало резултат.

Днес от Оперативния комуникационно-информационен център във Варна съобщиха, че екипите от леководолази са приключили търсенето, тъй като не могат да достигнат необходимата дълбочина, предаде "Фокус". Към момента издирването продължава на дълбочина над 20 метра. Използват се военни екипи от средно тежки и тежководолази.

26-годишният Николай е семеен и има дете на 2 години. 13-годишната Таня пък е дъщеря на сестрата на прокурор Борисова.  www.dir.bg
 


Сходни връзки

Син на прокурор и братовчедка му са изчезналите в яз. ”Цонево” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди