изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:51 EET
Кървава драма в Бургас - мъж застреля жена си на рождения й ден    
Новини
30-годишен мъж от бургаския кв. "Сарафово" застреля съпругата си вчера около 23.30 ч. навръх рождения й ден, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.


По-рано оттам бяха съобщили, че убийството е станало по обяд, но уточниха, че грешката е била на оперативния дежурен в Пето РПУ.

Съпрузите били във фактическа раздяла и било заведено бракоразводно дело, като според първоначалните данни двамата били в много лоши отношения.

Сигналът за убийството е получен в бургаската полиция около 23.40 часа. Тогава в семейното жилище на ул. "Георги Казаков - Даскала 5А" 30-годишната Виолета празнувала рождения си ден.
Съпругът й - Тодор, който се води на същия адрес, но все още не е ясно дали е живеел там, я застрелва с пистолет "Браунинг".

Жената е починала на място, а мъжът й е задържан в бургаската полиция. Семейството има две малки деца - момченца на 4 и 5 години.
Разпитани са очевидците на убийството и е заведено досъдебно производство.

По информация на местния сайт "Бургас Нюз" Тодор е прострелял съпругата си 4 пъти в гърба. Той е искал да убие и брат й, но мъжът успял да се предпази и да издърпа пистолета от ръцете на убиеца. По неофициална информация съпругът от няколко месеца заплашвал жена си с убийство и имал подписан протокол да не доближава Виолета и децата.

През април 2011 г. 35-годишната Силвия бе застреляна с ловна пушка в главата от съпруга си Пламен Панайотов във варненското село Нова Шипка, когато отишла да вземе двете си деца. Семейството живеело разделено, а Пламен бил агресивен и многократно упражнявал домашно насилие спрямо жена си.

Във фаталния ден решението на Силвия да вземе децата вбесило съпруга й, който взел от металната каса съхраняваната ловна пушка, заредил я с ловни патрони и убил жена си.
Няколко месеца по-късно 41-годишният мъж бе осъден на 12 години затвор. www.dir.bg
 


Сходни връзки

Кървава драма в Бургас - мъж застреля жена си на рождения й ден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди