изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:25 EEST
Ето го леговището на камикадзето във Варна - на метри от офиса на взривените автобуси!    
Новини
Две нощи във Варна е прекарал атентаторът от летището в Сарафово на метри от офиса на туроператорската фирма „Ортанна”, която е трябвало да превози с автобуси взривената еврейската група. Той се е регистрирал в хотел в непосредствена близост до туристическата агенция.


По думите на отлично осведомени източници, атентаторът използвал фалшивата си шофьорска книжка, за да отседне в хотел в района на Фестивален и конгресен център във Варна, който се намира срещу фирмата превозвач. Според разследващите, той е бил там през юни месец, като засега не е известно кога точно е пристигнал в страната.

Ден след атентата на бургаското летище, службите влезли в следите на терориста, които ги отвели до въпросния хотел. В четвъртък вечерта разследващите нахлули вътре, като според служители от околните офиси, търсели мъж и жена. Полицаите прегледали списъците с гости и правили оглед в присъствието на поемни лица. Атентаторът категорично е имал поне един съучастник.

Хотелът, в който е установено, че е бил отседнал терористът, е често посещаван от гости от Близкия изток, коментираха те. По думите им хотелът е „Перфект”, намиращ се на № 8 на улица „Петко Каравелов” в морската столица, а офисът на фирма "Ортанна" е на №6. Тази информация бе потвърдена пред БЛИЦ от два независими източника, но към момента не намира официално потвърждение с мотива, че в противен случай ще се попречи на разследването. 

Персоналът на самия хотел категорично отрече пред наш репортер терористът от летището в Сарафово да е бил техен гост. По думите им в района има много други хотели, където атентаторът да е бил отседнал.
Орлин Филиповски, БЛИЦ

http://www.blitz.bg/

ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЪРВАВ АТЕНТАТ НА ЛЕТИЩЕ САРАФОВО ОТ 18 ЮЛИ /ВИДЕО И СНИМКИ/ ОБНОВЯВА СЕ

 


Сходни връзки

Ето го леговището на камикадзето във Варна - на метри от офиса на взривените автобуси! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди