изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:30 EEST
Първо в БЛИЦ: Пожарникар остави предсмъртно писмо и си пръсна главата на мястото, където катастрофира синът на Баретата    
Новини
Служител на пожарната служба в Сливен направи опит да се самоубие на магистралата за Твърдица, научи БЛИЦ от свои източници в околността. Инцидентът е станал край град Шивачево. На същото място преди месец и половина синът на подземния бос Златко Баретата - Алекс, участва в катастрофа, при която изгоряха живи четирима младежи.


Диан Кондев се отдалечил на около километър от дома си в Шивачево днес сутринта. Когато стигнал до магистралата, оставил край себе си предварително изготвено предсмъртно писмо, заредил служебния пистолет и стрелял в главата си. За късмет, оръжието засякло. Изстрелът се отклонил леко настрани, но въпреки това куршумът разцепил черепа на Диан и от главата му шурнала кръв.

"Мъжът е на 39 години. Беше му направена спешна черепно-мозъчна операция. В момента е на командно дишане с опасност за живота", обясниха пред БЛИЦ от сливенската МБАЛ "Иван Селимински", където се борят за оцеляването на Диан. Шансовете му за възстановяване обаче не са особено оптимистични. 

Все още няма никаква информация за съдържанието на предсмъртното писмо. Човекът е посегнал на живота си малко преди да отпразнува 40-ия си рожден ден на 5 август. Той е семеен с една дъщеря на 16 години.

Пламен СЛАВОВ, БЛИЦ
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Първо в БЛИЦ: Пожарникар остави предсмъртно писмо и си пръсна главата на мястото, където катастрофира синът на Баретата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди