изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:20 EEST
Родители измъчвали дъщерите си с нагорещено желязо, ток и вряла вода    
По света
Жителите на Дубай Хамад Сауд аш Шираути и неговата бременна приятелка са обвинени в това, че течение на редица месеци са измъчвали с нагорещено желязо, ток и вряла вода двете дъщери на мъжа, едната от която починала в резултат на зверствата. Това съобщава вестник “Гълф нюз”.


Бащата на подсъдимия, бивш служител на външното министерство на ОАЕ, и майка му настояват за смъртно наказание и заявяват, че синът им трябва да плати с живота си за претсъплението.

Изданието отбелязва, че в хода на слушанията по делото в съда 27-годишната приятелка на подсъдимия Ал Онуд Мухамад ал Амири е твърдяла, че тя е изтезавала момичетата, на 7 и 8 години, сама.

За разлика от нея, Аш Ширауи отхвърля обвиненията и отказва да се признае за виновен в смъртта на Уадима, макар и да признава, че е помогнал за закопаването на трупа на момиченцето в пустинята. Той твърди, че е направил това безсъзнателно, в афектирано състояние, предизвикано от психически проблеми. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Родители измъчвали дъщерите си с нагорещено желязо, ток и вряла вода | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди