изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:35 EEST
ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА    
По светаДвама пияни водачи са заловени от органите на реда през предходното денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. На 23 юли около 3.48 часа в балчишкото село  Кранево е спрян лек автомобил „Фолксваген” със софийска регистрация.

Колата била управлявана от английския гражданин Д. У. /72/. При извършената проверка с техническо средство  констатирано наличието на 1.32 промила в издишания от водача въздух.

В 18 часа на същата дата по улица "Христо Ботев" автопатрул на Първо РУП в Добрич спира лек автомобил „БМВ” със софийска регистрация. При извършената проверка се установява, че колата  се управлява от неправоспособният  Г. Б. /49/ от село Карапелит. Извършената проверка за алкохол с техническо средство отчита наличието на 1.82 промила. Взета е кръвна проба по надлежния ред. Образувано е бързо полицейско производство по описа на Първо РУП. НДТ

 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА
Автор: Anonymous да 2012-07-26 @ 17:14 EEST
I posle gi pusnaha nali - vav vsiaka edna druga darjava te shte iskarat pone 24h v arest i posle shte im se otneme knijkata no uvi toba e Bulgaria
ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА
Автор: Anonymous да 2012-07-26 @ 18:01 EEST
E! Става въпрос за административно нарушение, а не за криминална проява, нали? Все едно като те хванат да пушиш цигара където не трябва да те завлекат в ареста. ;-)
ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА
Автор: Anonymous да 2012-07-27 @ 09:16 EEST
Какво административно отношение, кви глупости......без книжка, пиян и т.н. на като да пушиш цигара ли ти прилича????Трябва да се процедира както е  упоменато в първия коментар...арест, без книжка и дори обществено полезен труд защото аман от идиоти и тъпанари с БМВ-та!!!!!
ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА
Автор: Anonymous да 2012-07-27 @ 10:30 EEST

Без книжка, щом не си причинил щета, вреда няма криминално деяние, освен ако не е рецидив. Хем искаме демокрация, хем не се интересуваме каква е разликата между нарушение и престъпление. Не искам да защитавам безотговорни водачи, но правото за това е наречено право, за да раздава справедливост. Ако търсите възмездие, да раздаваме автоматите и за година-две ще станем като свободолюбивите чеченци...

ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА
Автор: Anonymous да 2012-07-27 @ 11:23 EEST
Според мен,самото каране в нетрезво състояние би трябвало да се криминализира,без да се чака рецидив.Обстоятелствата са си чиста случайност-дали ще изпадне водача в ситуация,или ще мине незабелязано.
ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА
Автор: Anonymous да 2012-07-28 @ 12:14 EEST
алооооо г-н Демократ, ще чакаме нещо да се случи ли....и повярвай ми ако раздадат автомати ще стане по добре !!!!!! за Мангали и разни демократи  патрони да не се жалят!!!!!
ЗАЛОВИХА ДВАМА ПИЯНИ ЗАД ВОЛАНА
Автор: Anonymous да 2012-07-29 @ 08:26 EEST

Г-н Алооо! Не ме притеснява войнствения ти темперамент. Притеснява ме това, че ще трябва да копая дупки и да разчиствам биологични останки, вместо да се радвам на яркото слънце и синьото море.

п.с. А големите групировки от цигани наистина са проблем, но тях ние българите сме ги създали. Сега берем плода на собствения си труд. Но това е съвсем отделна тема, която няма нищо общо със статията, коментирана тук.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди