изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:27 EET
МОСКОВСКИ ПРОФСЪЮЗИ СА ОЧАРОВАНИ ОТ УСЛОВИЯТА В АЛБЕНА    
Туризъм В курорта Албена бе на посещение делегация на Московската профсъюзна организация на служителите в държавната администрация. Тя имаше за цел да се запознае с условията, които курортът предлага за почивка. Тази година курортът Албена отчита увеличение с 12 процента на туристите от Русия, съобщи Красимира Стоянова – ръководител на руски сектор в курорта. Тя посочи, че руските туристи са доволни от ваканцията си тук и отзивите, които се получават от тях са много добри.

Сега се използва възможността, когато Албена може да представи цялото разнообразие и богатство от услуги, с тях да бъдат запознати и гостите от Москва. „Надяваме се в бъдеще да можем да привлечем още повече руски туристи и за детски, за медицински туризъм, а също и за различни мероприятия”, каза К. Стоянова.

„Надява се с тази визита, която е с участие на представители на организации, в които членуват по 20-30 000 работници, да можем да запознаем повече хора с възможностите, които Албена предлага”, споделиха  представителите на Московската профсъюзна организация. Те посочиха, че тя не се е занимавала досега с България като направление, но социалните въпроси са едни от основните, които стоят на дневен ред пред нея – за подпомагане на семействата на профсъюзните членове и техните деца. "В сложния туристически пазар е трудно да се намери надежден партньор, но България е дестинация, която предлага добро съотношение между цена и качество", заяви ръководителят на делегацията Владимир Улянов.

По думите му, Албена впечатлява, защото е своеобразен град-курорт и има еднинно управление. Стана ясно, че членовете на делегацията са впечатлени от условията, които Албена предлага като хотелско обслужване, плаж, храна и др. Ще се търсят и възможности за отдих на деца. Организацията поддържа 15 ведомствени лагера, където се осигурява почивката на 15 000 деца.

В срещата с руските гости участваха още търговският директор на „Албена” АД Маргита Тодорова  и председателят на Българо-руската търговско-промишлена палата. НДТ

 


Сходни връзки

МОСКОВСКИ ПРОФСЪЮЗИ СА ОЧАРОВАНИ ОТ УСЛОВИЯТА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди