изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:12 EEST
32 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ЗА 35-ГОДИШЕН ОТ ТЕРВЕЛ    
Ред и сигурност

Автор на множество кражби, той е ограбил и убил 74-годишна жена



За 32 години ще влезе в затвора 35-годишният Ибрям Азис от Тервел, реши Окръжният съд в Добрич, съобщиха от пресцентъра му. Магистратите са групирали 4 присъди на Ибрям. По тях съдът му определил общо наказание от 25 години затвор, което е увеличил със 7 години лишаване от свобода.

За периода 1998–2011 г. Ибрям Азис е осъждан 8 пъти. Шест от присъдите му са за кражби, а 2 са за грабежи, като вторият грабеж е придружен с убийство. Последната му присъда е от 16 май миналата година. С нея той е признат за виновен в това, че на 8 срещу 9 април 2010 г. при условията на опасен рецидив е ограбил 74-годишна жена от Тервел, като й е взел мобилен телефон, СИМ карта и златни обеци с тегло 6 грама, всичко на  стойност 317 лв. Той е пребил жената, която след това е починала. За това престъпление той е осъден на 25 години затвор. Присъдата е влязла в сила на 5 януари тази година. Придруженият с убийство грабеж е извършен преди влизане в сила на три други присъди срещу Азис, което е дало основание на прокуратура да поиска групиране на четирите наказания. 

          С влязла в сила на 29.04.2010 г. той е осъден от Районния съд в Тервел на година затвор за кражба. На 8 ноември същата година е влязла в сила друга присъдаот 2 години затвор, отново за кражба. В затвора в Белене го заварила и третата присъда - 4 години лишаване от  свобода за кражба, която представлява опасен рецидив.

            Ибрям Азис има основно образование, не е семеен и не работи. От съда съобщиха, че определението на Окръжния съд за групиране на наказанията по четирите присъди на Азис е обжалвано пред Апелативен съд – Варна. НДТ

 


Сходни връзки

32 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ЗА 35-ГОДИШЕН ОТ ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди