изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:29 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ОБЛАСТНА УПРАВА ЩЕ ХОДИ НА РАБОТА НА РОЛЕРИ; "ЛИТЕКС" ШПИОНИРА "ДОБРУДЖА"    
НовиниЧленове на ръководния екип на областната управа в Добрич имат намерение да ходят на работа с ролери или велосипеди, областният управител пък се закани, че ще бъде пешеходец. Това ще се случи на 22 септември тази година, когато у нас ще се проведе Европейски ден без автомобили.

 Страната ни за първи път се включва в европейската инициатива, чиято цел е да се информира населението за вредите, които нанасят автомобилите на околната среда и се насърчат гражданите да използват екологични форми на транспорт.

============== 

Ръководството на "Добруджа" забеляза "шпионин" от "Литекс" по време на двете контролни срещи, които тимът изигра. Седналият на официалната трибуна на стадион "Дружба" Коце Зеленков от състава на ловчанлии си водеше записки за играта на жълто-зелените. В първия кръг на Висшата лига "Добруджа" приема у дома вицешампиона  "Литекс" и именно това е причината предстоящите гости да изпратят свой агент.

НДТ - 30 юли 2002 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ОБЛАСТНА УПРАВА ЩЕ ХОДИ НА РАБОТА НА РОЛЕРИ; "ЛИТЕКС" ШПИОНИРА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди