изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:46 EEST
ПЕТЯ НЕДЕЛЧЕВА ЗАПЛАШИ ДА НЕ УЧАСТВА ЗА БЪЛГАРИЯ НА СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА    
Спорт

   Най-добрата ни бадминтонистка Петя Неделчева заплаши да не участва за България на следващата Олимпиада - Рио де Жанейро 2016. 29-годишната старозагорка изрази разочарованието си от факта, че у нас нищо не й се подсигурява. За Игрите в Лондон Неделчева дори не е имала масажист.



Петя обаче не хвърля вината за ранното си отпадане върху другите, а коментира, че основно тя си е виновна, тъй като е направила много грешки в снощния си важен мач. Българката (19-а в световната ранглиста) падна с 0:2 гейма (10:21, 15:21) от индонезийката Адрианти Фирдасари, която е 64-а. При победа Неделчева щеше да се класира на 1/8-финалите в Лондон, което беше основната й цел, поставила си я преди започването на Олимпиадата.

"Много съм разочарована, направо не ми се говори. Но какво да ви кажа, трудно е. Много е трудно. Така не стават нещата, не може, трябва да се разбере най-после. Нищо не ми е подсигурено. Няма спаринг партньори, тренирам си сама. Да не говорим, че не ми беше осигурен и масажист. Добре, че имам една приятелка испанка, тя ми помогна", изрази разочарованието си Петя Неделчева.

"Яд ме е, защото направих много грешки. Като цяло играта ми беше много разстроена. Имахме малко информация за съперничката и не успяхме да я разузнаем. Няма да се отказвам - продължавам напред, но не знам къде. Може и да не се състезавам за България на следващата Олимпиада", коментира още Петя Неделчева.

Българката постигна една победа на Игрите в Лондон. В първия кръг Неделчева с лекота преодоля Алесия Зайцева от Беларус (90-а в света), побеждавайки я с 21:7, 21:19.

 ХХХ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ ЛОНДОН'2012

 


Сходни връзки

ПЕТЯ НЕДЕЛЧЕВА ЗАПЛАШИ ДА НЕ УЧАСТВА ЗА БЪЛГАРИЯ НА СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди