изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:51 EET
Изродки изгорили пениса и тестисите на клиент в кръчма    
Новини
Жестоката драма се разиграла преди две седмици в поморийското село Бата, където 40-годишният Кезим Сюлейман бил залят с киселина, от която напълно са изгорени половият му член, тестисите, двата крака до коляното, а десният има поражения дори по стъпалото, а в момента е в Варненската военна болница, алармира разследване на бургаския сайт “Бесове”.


Кезим успял да свали панталона и бельото си, но вода нямало и киселината бързо разяла плътта му. В окаян вид човекът от затънтеното русенско село Подгорец е намерен от линейка на Бърза помощ, превит от болки на пейка в парка на село Бата.

„От мен повече мъж не става“, изплакал по телефона Кезим. Извършителят на гнусното престъпление обаче може да остане и ненаказан. На кого каква роля се приписва в този гаден сценарий?

Дали Мара Георгиева - съпруга на кмета на поморийското село Бата – Георги Георгиев е извършила чудовищното престъпление, което се укрива от МВР втора седмица? Според сайта “Бесове”, разследващ целия случай, тамошните големци и полицаите опитват да го потулят, за да хвърлят вината върху умствено изостанало момиче от близкия Дом за сираци и за да няма наказани. В сводката на ОД на МВР този случай отсъства. За целта момичето тази седмица е било пратено на психиатър, който да даде документ, че тя е с 80 % инвалидност и не може да отговаря за действията си.

Кошмарът за 40-годишния Кезим Сюлейман е от петък вечерта – 20 юли. Кезим е от руенското село Подгорец, етнически турчин – семеен, баща на три деца. Той работел в строителна бригада от Руенско, която всеки ден минавала с автобус през Бата в посока Слънчев бряг и обратно.

Работниците от Руенско често се отбивали на връщане от работа през заведението на кмета на Бата Георги Георгиев, което се намира в самия център край главния път и е най-големият имот в заможното населено място. На втория етаж в масивната сграда живее семейството на кмета, а на първия етаж са устроени кръчма и хранителен магазин, които кметшата управлява.

На 20 юли Кезим посетил за пореден път заведението, бил леко подпийнал, тъй като получил заплатата си за сезона. Поръчал си питие, но докато чакал да му сервират, влязъл в тоалетната. След този момент животът му се превръща в нечовешки мъки.

„Уважаема редакция, елате в Бата и разпитайте кой заля с киселина един обикновен човечец и ще разберете цялата истина“, ни написа наш анонимен читател в редакционната поща. Отидохме вчера и ето какво установихме.

„О-о, няма такова нещо, през моето заведение минават много хора, може този да е бил тук, може и да не е, наоколо има и други заведения, не знам какво питате“, каза ни синеоката кметша Мара, която заварихме в кръчмата. Наоколо обаче случаят бе доста известен и коментиран. Хората не посмяха да ни разкажат всичко, но ни пратиха в Дома за изоставени деца с умствени увреждания. Казаха ни да разпитаме някоя си Радостина Ковачева. В присъствието на възпитател навършилата отдавна пълнолетие Радостина ни разказа това, което е разказала и пред полицаите. В началото твърдяла, че самата ливнала кофата с киселината върху корема на клиента, но след като се установило, че дори не знае какво е киселина и притисната от разследващите малоумната млада жена признала, че изобщо не е била на мястото на инцидента същата вечер. „Казах им, че Мара ме накара така да говоря – признах им, че не съм аз. Понякога ходя в кръчмата да помагам, бях същия петък там, ама си тръгнах вечерта, защото тука ни искат да сме прибрани навреме“, признава Радостина. Тя е била разпитвана в присъствието на психолог от Дома, който също потвърди, че Радостина няма нищо общо със случилото се.

Едва днес предиобед Кезим се е съвзел след жестоките страдания и ето какво той разказа пред нас, досега не е бил разпитван от полиция, защото линейката първо го откарала до МБАЛ-Бургас, но оттам като видели раните му, веднага го препратили във Варненската клиника.

„Бях в тоалетната по малка нужда и тъкмо вдигах ципа на дънките, когато вътре влязоха Мара Георгиева и една от помощничките. Видях кофата. Смееха се високо, лиснаха върху мене цялата течност, помислих, че е вода и че си правят някаква шега. С Мара и с тая работничка се познаваме добре, с кмета се познавам, не съм допускал, че ще ми причинят такова нещо. Излязох навън целият мокър, след около 2-3 минути започна страшно много да ме пари и хукнах към близкия парк, добре че поне беше се стъмнило, свалих всичко от мене, болките бяха неописуеми, виках за помощ. Когато дошла линейката вече съм бил в безсъзнание, на най-големия си враг не пожелавам такова наказание. С нищо не съм предизвикал подобно отношение. Това момиче – Радостина от Дома изобщо не я видях същата вечер, лъжат, ако искат да я натопят. Не мога само да си спомня коя от двете държеше кофата – Мара или помощничката й, но съм сигурен, че и двете влязоха в тоалетната и заедно ме лиснаха с киселината, с която са почиствали фаянса“, свидетелства Кезим.

Самият кмет Георги Георгиев отричал да има нещо вярно в тези твърдения, той казва, че изобщо не познавал Кезим.

http://www.blitz.bg

Годеник уби възлюблената си заради ухапване по пениса /18+/

Германка отряза и маринова пениса на мъжа си за спомен

Ревнива рускиня взривила пениса на приятеля си

Музей на нещастната любов

Унгарците вадят най-дълъг пенис, ние също не сме зле

Рисуваният член Кънчо ограмотява ученици за секса

Единственият музей на пениса показва и човешки експонат /18+/

Гръмна членът на софиянец

Пенис и вагина взривиха Пловдив

10-те фундамента на оралната любов /18+/

Мис Силикон-2 Александрина Йорданова: Мартин Камбуров има чудовищен пенис!

10 см стигат!? /18+/

10-те фундамента на оралната любов /18+/

Краставица с форма на пенис се роди в Унгария

Роналдо: Дебеланите правят по-добри свирки

Дърво с формата на пенис вдигна малко шум

Пенис в тръба изпоти медици, пожарната помогна

Монахиня след порно участие: Оргазмите ми бяха истински

Техника за отглеждане на пенис решава проблемите

ЛЮБОВНИЯТ МАРАТОН СИ ИМА МАЙСТОРЛЪЦИ

Пози за орален секс

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕУстнo удоволствие

Устнo удоволствие

Индиец с "пенисно раздвояване"

Румънец залепи кондом за пениса си

 


Сходни връзки

Изродки изгорили пениса и тестисите на клиент в кръчма | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди