изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:22 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностЗаловиха сериен крадец от Балчик, тарашил туристи

През изминалото денонощие на територията на ОД НА МВР Добрич са регистрирани три криминални престъпления.

 

-          На 1 август в РУП Албена е получено съобщение за извършена кражба в село Кранево. По данни на тъжителят В.Т. (52г.), за времето от 00:00 часа до 4:30 часа на 01.08.2012 г., неизвестен извършител е извършил кражба на чанта с лични документи, мобилен телефон и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по  описа на РУП Албена.

 

Служители на РУП Албена задържаха 29 – годишен мъж, извършител на множество кражби на територията на К.К. Албена.

 

-          При провеждане на оперативно - издирвателни мероприятия и процесуално – следствени действия на територията на К.К. Албена е задържан Д.С. (29г.) от град Балчик. Същият е криминално проявен, с множество полицейски регистрации за притежание на наркотични вещества и кражби.

В хода на разследването е установено, че Д.С. е съпричастен към пет кражби извършени за периода от 09.07.2012 г. до 28.07.2012 г. на територията на РУП Албена.

Открити са част от вещите, предмет на извършените кражби. Наложена му е мярка за неотклонение „задържане под стража”. Работата по установяване на престъпната дейност на криминално проявеният Д.С. продължава.

 

 

Контролните органи са съставили 49 акта и 44 фиша за констатираните от тях нарушения.

 

-          На 1 август около 9:50 часа във Второ РУП Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП на около 2 километра преди село Паскалево посока град Добрич. Лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от А.М. (45г.), поради движение с несъобразена скорост губи контрол над управляваното МПС и се блъска в каруца. В резултат на възникналото ПТП, водача на ППС Н.А. (71г.) от село Овчарово е настанен в неврохирургия на МБАЛ Добрич с охлузни рани, без опасност за живота. Взета са проби за употреба на алкохол и на двамата водачи.

           

            На територията на ОД НА МВР Добрич, са възникнали 9 пожара на сухи треви и отпадъци без материални загуби. 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди