изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:42 EET
НАД 200 РОКЕРИ ИЗПРАТИХА ЗАГИНАЛИЯ МОТОРИСТ    
ОбществоНад 200 рокери от Добрич и областта изпратиха във вторник  в последния му път загиналия при катастрофа 38-годишен техен колега Кънчо Иванов Канев. Както НДТ писа, тежкото пътно-транспортно произшествие стана в неделя около 13 часа на главния път София–Варна, в участъка между Търговище и Омуртаг, край село Презвитер Козма.

По данни на Областната дирекция на МВР в Търговище, цитирана от topnovini.bg, след ляв завой търговищки “Мерцедес Е 270” предприел изпреварване на хиляда кубиков мотор “Хонда” с добричка регистрация. При разминаването между двете возила 38-годишният Кънчо Канев загубил контрол над мотора, той излязъл в дясно от пътя и се преобърнал в нива. В следствие на удара добричлията починал на място. Тялото му е било откарано за аутопсия в търговищката болница. 23-годишният правоспособен шофьор на колата Д. Е. от Омуртаг е бил тестван с дрегер, който не открил алкохол в пробата му. По случая е образувано досъдебно производство.

Днес група рокери от Добрич, Варна и Шумен ще потеглят с мотори и автомобили за Омуртаг, за да посетят лобното място на колегата си и да потърсят правдата, съобщиха за НДТ близки на загиналия.

Кънчо Канев остави две деца сирачета - момчета на по 9 и 4 години. НДТ

 


Сходни връзки

НАД 200 РОКЕРИ ИЗПРАТИХА ЗАГИНАЛИЯ МОТОРИСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди