изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:50 EEST
УНИКАЛНИ НОМЕРА ПРЕДСТАВЯТ ИЛЮЗИОНИСТИ В МАГИЧЕСКО ШОУ В АЛБЕНА    
ТуризъмУникални номера, които са печелили международни отличия, представят илюзионисти в „Магическо шоу”, което се представя във Вариете-театър в Албена. Посетителите могат да видят телепатия, хумор, трансформизъм, манипулации, анимации, шоу с балони, левитация и още много други забавления.

Магическото шоу е дело на създаденият неотдавна от родни илюзионисти театър „Магически свят”, споделиха на пресконференция Ирко, Ивайло Рангелов – Ивокс Маджик и Петя Божилова. Стана ясно, че посетителите на шоуто в Албена могат да се насладят на уникално шоу с гълъби на Ивокс Маджик, което е носител на първа награда от фестивала за модерна магия в Прага. През март тази година той е донесъл на България първото отличие за страната ни от 20 години насам с наградата от Прага, където е доказал, че е най-добрият сред повече от 50 участници, както и приз от Габрово. Ирко пък представя номер с предсказване, който за първи път се прави в България.

Това е спектакъл, който да задоволи нуждата от атракции в курортния комплекса, обясни Ирко. И посочи, че театър „Магически свят” се занимава и с импресарска дейност и би могъл да е полезен на ресторантьорите от курорта при подбора на илюзионисти. Освен това предлага и студио за обучение на млади изпълнители, не само илюзионисти. „През последните години се наблюдава хаотично самопредлагане и недотам високо качество”, сподели Ирко. Затова те са готови да подпомагат собствениците на заведения при подбор на атракции и изпълнители.

Спектакълът, който се представя във Вариете-театър „Албена” е с продължителност час и половина. Представленията са от 21 часа, а билети се продават на рецепциите на хотелите в курорта. Цените са 20 лева за възрастен и 10 лева за дете. НДТ

 


Сходни връзки

УНИКАЛНИ НОМЕРА ПРЕДСТАВЯТ ИЛЮЗИОНИСТИ В МАГИЧЕСКО ШОУ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди