изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:34 EEST
ДАМИ ОТ КУВЕЙТ СЕ ВТАЛЯВАТ В АЛБЕНА    
ТуризъмГости от Кувейт и Турция напоследък проявяват много сериозен интерес към патентованата програма за отслабване „Витал” на Медицински център „Медика Албена”. Тя е десетдневна и осигурява вталяване с 5-7 килограма. Предлага се с възможност за нощувки, специално меню и процедури в комплекс „Добруджа” – срещу 900 лева, а в петзвездния „Фламинго гранд” – за 1270 лева, съобщи прокуристът на центъра Валентина Николова.

 Тя припомни, че балнеологията в центъра има над 30-годишни традиции. Преди от нея са се възползвали предимно чуждестранни туристи, а вече е търсена и от все повече българи.

Всеки желаещ да се възползва от програма „Витал” първо преминава специализиран медицински преглед, с който се определят диетата и нужните му процедури.

Стана ясно, че наред с дамите от Кувейт, килограми топят в Албена и техните съпрузи. Гостенки от Турция, които през тази година вече са се възползвали от програмата, отново ще пристигнат през септември.

Много търсена е и другата основна програма на центъра – „Артрофит”. Тя е насочена към опорно-двигателния апарат. Към нея сериозен интерес проявяват традиционните гости на Албена от „Курклуб”.

Най-много клиенти балнеологията в „Медика Албена” има от Русия. Специално за тях е разработена програмата „Майка и дете”, тъй като е отчетено , че за руснаците е много важна рехабилитацията на децата. При тази програма се осигуряват специални процедури както за майката, така и за детето. Те обаче също се извършват след предварителен преглед от лекар.

Новост, която се предлага в Албена, е антистрес  програма. Тя започва с тест, който да определи степента на стрес, а лекар назначава съответните процедури. Програмата приключва отново с тест. Тя е 7-дневна, като има възможност да бъде удължена. Осигуряват се релаксиращи процедури и разговори със специалисти.

Комплексът предлага и много козметични процедури. В. Николова съобщи, че почитателки на козметиката за лице са полякините.

Общо 4978 туристи са се възползвали от балнеологичните процедури в Албена от началото на годината. За сравнение, в същия период на миналата година броят им е бил 4347. От тях най-много са руснаците – около 70 процента. Увеличават се и гостите, които си купуват процедури и програми на място в Албена, каза още В. Николова.

Работещите в Албена също могат да се възползват от програмите като за тях балнеологията осигурява 50 % отстъпка, а за козметични процедури те ползват намаление от 30 %. НДТ

 

 

 


Сходни връзки

ДАМИ ОТ КУВЕЙТ СЕ ВТАЛЯВАТ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди