изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:15 EET
”Лъвовете” с трета поредна победа на Олимпиадата    
Спорт
 Българският национален отбор по волейбол записа чиста победа с 3-0 (25:23, 25:21, 25:22) над отбора на Австралия и запази първото си място в група "А" на волейболния турнир на Олимпийските игри.


Наставникът Найден Найденов заложи на Николай Николов и Виктор Йосифов в центъра, както и на капитана Владимир Николов в по-голямата част от двубоя. Именно Николов бе един от най-добрите на терена, а най-силния елемент в играта на българите бе блокадата.

"Лъвовете" не играха на върха на възможностите си и изоставаха сериозно в началото на втория и третия гейм, но направиха достатъчно, за да стигнат до чиста победа.

България е единственият отбор без загуба в група "А" и води еднолично, като тимът е загубил само един гейм от началото на турнира.

Следващият мач на нашите е в събота срещу Аржентина от 22:00 часа, а последната ни среща в групата е срещу Италия в понеделник, информира БГНЕС. http://corner.dir.bg/

 ХХХ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ ЛОНДОН'2012



 

 


Сходни връзки

”Лъвовете” с трета поредна победа на Олимпиадата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди