изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:38 EEST
ЦСКА става като Реал и Барса    
Спорт

7-8 фирми ще влязат в управата на ЦСКА през следващата седмица. Те ще поемат голяма част от издръжката на "червените". Техните имена ще бъдат оповестени в рамките на няколко дни. Въпреки това, досегашните еднолични собственици от Титан ще запазят мажоритарния пакет акции, но решенията ще се взимат от всички.



Ще има нова структура на управление, като бъдещият президент на клуба ще има над себе си нещо като Надзорен съвет, който реално ще взима решенията. В него ще влязат бизнесмени, легенди и фенове, които ще участват в управлението на клуба. Бюджетът ще е осигурен поне за една година напред.

Целта е ЦСКА да стане тим структуриран като Реал Мадрид и Барселона, да няма едноличен собственик, а да е акционерно дружество. За шeф на Надзорния съвет се спряга името на Христо Стоичков.

Тези неща са договорени на среща късно снощи между депутата от ГЕРБ Емил Димитров и собственика на "червените" Димитър Борисов. http://www.sportni.bg

 

 


Сходни връзки

ЦСКА става като Реал и Барса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди