изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:04 EEST
ЗЛАТО ЗА БЪЛГАРИЯ НА БАЛКАНИАДАТА ПО ВОЛЕЙБОЛ В ДОБРИЧ    
СпортВолейболните национали на България спечелиха шампионската титла и златните медали на Балканиадата при състезателите до 15-годишна възраст, която се проведе в Добрич.

Възпитаниците на Драган Иванов безпроблемно оглавиха крайното класиране, след като записаха трета поред победа с 3-0 гейма. След час и 10 мин. игра „трикольорите” разгромиха с 25:19, 25:11 и 25:20 точки отборът на Турция, който се окичи със сребърните отличия. Отново най-резултатни за българите бяха Ивайло Иванов и Ивайло Калев, които приключиха съответно с 13 и 11 т.
Мачът за титлата бе наблюдаван от близо 300 зрители, които с плакати и знамена мощно подкрепяха своите любимци с „Българи, юнаци”. В другата среща от деня, която беше директен сблъсък за третото място, Сърбия надделя с 3-1 гейма над Румъния. По време на церемонията най-добрите волейболисти получиха своите медали и купи от президента на волейболен клуб Добруджа 07 Веселин Велев.
„След спечелените златни медали събрах момчетата и им пожелах да са здрави, да продължават да обогатяват своята кариера с множество върхове. Този успех се дължи на техните треньори в клубовете, където растат като състезатели. На домакините мога само да им кажа едно голямо благодаря за прекрасните условия, които ни предоставиха в Парк хотел Изида. С най-голямо удоволствие мога да споделя, че винаги бих се върнал в Добрич, защото тук базата е на много високо ниво”, заяви за пресцентъра на „Изида” Драган Иванов.
„Всички в отбора се представиха много добре. Чувствам се прекрасно след спечелените златни отличия. Мога да кажа, че тук в Добрич е идеално – условията, залата, публиката. Това много ни помогна по пътя ни към върха. Най-важното обаче е, че бяхме сплотени. Това е моят най-голям успех, а оттук нататък  моята амбиция е след време да намеря място в мъжкия национален отбор и да играя на Олимпиада. Искрено се надявам нашите национали да достигнат до медалите в Лондон”, заяви капитанът на юношите Димитър Узунов.


 


Сходни връзки

ЗЛАТО ЗА БЪЛГАРИЯ НА БАЛКАНИАДАТА ПО ВОЛЕЙБОЛ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди