изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:27 EEST
ТРЕНЬОРЪТ НА КОЛОЕЗДАЧИТЕ КРАСИМИР КОЕВ ИМА ПЛАН ЗА РИО 2016    
СпортКоев заминава за Холандия, където ще води двама национали на европейското първенство

„Доволен съм от представянето на двамата ни колоездачи на Олимпиадата в Лондон. В общия старт на шосе (250 км) Данаил Петров завърши 61-ви, с основната група, което се случи за пръв път от 36 г. насам след Стоян Бобеков в Монреал'76.
Спас Гюров се отказа 50 км преди финала, но до последно помагаше на съотборника си по трасето. Той е още млад и още не е толкова опитен, но старта му в Лондон ще бъде голям трамплин за неговата кариера. Искам да изкажа своите големи благодарности към ръководството на федерацията, която ни гласува доверие. Върнахме се в България с готов план за следващата олимпиада в Рио де Жанейро през 2016 г. Имаме десетина колоездачи, които съм набелязал. Започваме работа за Игрите след 4 години отсега, за да имаме постижение - поне да вкараме наш човек в 15-ицата”, заяви пред репортер на НДТ треньорът на националния отбор Красимир Коев, който е родом от Добрич.
По време на предстоя си в Лондон той се срещнал с много родни спортни звезди, като с част от тях си направил снимки за спомен. „Много добро впечатление ми направиха Мария Гроздева и Йордан Йовчев. Те са истински пример за нашите млади надежди”, добави Коев.
Той заминава за Холандия, където от 10 до 12 август ще се проведе европейското първенство по колоездене на шосе за младежи до 23 години. Добруджанецът ще води двама национали – Александър Алексиев от Казанлък и Йовчо Йовчев от Нова Загора.


 


Сходни връзки

ТРЕНЬОРЪТ НА КОЛОЕЗДАЧИТЕ КРАСИМИР КОЕВ ИМА ПЛАН ЗА РИО 2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди